« Terug

Witte kool met appeltjes en rozijnen

Videorecept

Winter

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
Bereidingstijd
Niveau
Witte kool met appeltjes en rozijnen
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 20 min.
  1. Bak de ui in wat olijfolie glazig. Voeg de kool, de mosterd en het currypoeder toe. Kruid met peper en zout. Laat de kool afgedekt 4 minuten stoven.
  2. Neem het deksel van de pan en voeg de appels, rozijnen en honing toe. Roerbak 5 minuten tot de appels beetgaar zijn en bijna alle vocht verdampt is. Bestrooi voor het serveren met de noten.

TIP: Lekker met gekookte aardappelen en varkensvlees. Of verrassend met een stukje wild.