« Terug

Wortelflensjes met coleslaw en gerookte zalm

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Wortelflensjes met coleslaw en gerookte zalm
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Meng de rode ui en de appelen onder de spitskool. Voeg de zure room en mayonaise toe en kruid met peper en zout. Zet koel.
  2. Meng de bloem met de geraspte wortel, lente-ui en een snuf zout en peper. Klop er de eieren en de melk door. Vet een pan in met boter en bak flensjes van het beslag.
  3. Leg telkens 2 flensjes op een bord, schep er een flinke lepel coleslaw op en werk af met de koriander, reepjes zalm en pijnboompitten.