« Terug

Wortelpuree met cordon bleu

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
Wortelpuree met cordon bleu
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.
  1. Rasp de wortels en snijd in fijne stukjes. Schil en was de aardappelen.
  2. Kook de aardappelen en wortels gaar met wat zout. Giet de aardappelen en wortels af en pureer. Voeg een scheutje melk, boter, peper en zout toe en laat nog eventjes opkoken.
  3. Bak de cordon bleu enkele minuten aan beide kanten goudbruin.
  4. Serveer de cordon bleu met de wortelpuree.