« Terug

Wrap met lamsmerguez

Videorecept

BBQ

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
Bereidingstijd
Niveau
Wrap met lamsmerguez
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 20 min.
  1. Gril de lamsmerguez in ongeveer 10 minuten gaar op de barbecue.
  2. Verwarm de azijn en de suiker in een steelpannetje tot de suiker volledig opgelost is. Snijd met een dunschiller de komkommer in dunne linten en giet de marinade erover heen. Laat even trekken.
  3. Snijd de ijsbergsla in repen.
  4. Verwarm de tortilla-wraps volgens de instructies op de verpakking.
  5. Besmeer de wraps royaal met hummus en beleg met ijsbergsla, gepekelde komkommer en merguez. Rol strak op, houd dicht met een prikker en serveer onmiddellijk.

BBQ-tips:

  • Prik geen gaten in vlees, draai maar één keer om.
  • Laat gegrild vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie voor een sappig resultaat.
  • Gebruik bij vlees grof gemalen zout voor een lekker korstje