« Terug

Wraps met spinazie en kruidenkaas

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
Bereidingstijd
Niveau
Wraps met spinazie en kruidenkaas
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 25 min.
  1. Rooster de pijnboompitten in een warme pan. Mix ze vervolgens samen met de zongedroogde tomaten en de olie in een keukenmachine tot een tapenade.
  2. Snij de kip in reepjes. Bak deze in 5 min. gaar en kruid met peper en zout.
  3. Smeer de wraps in met de kruidenkaas en beleg met de ham en spinazie. Laat een kleine rand onbelegd om de wraps makkelijk te kunnen oprollen.
  4. Verdeel een eetlepel tapenade over elke wrap. Verdeel ook de warme kippenreepjes over de wraps.
  5. Rol de wraps stevig op. Halveer en serveer meteen.