De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalm-aardappelkoekjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelen Aardappel160 g g
Gerookte zalm Gerookte zalm
(bio & grof gehakt)
150 g g
Mayonaise Mayonaise2 el el
Citroensap Citroensap1 tl tl
Eieren Ei1
Paneermeel Paneermeel150 g g
Zonnebloemolie Zonnebloemolie100 ml ml
Peper Peper
Zout Zout
Citroenen Citroen1
Gemengde sla Gemengde sla200 g g

Zalm-aardappelkoekjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(14)

Bereiding

  1. Schil en kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
  2. Meng de mayonnaise, citroensap en aardappelen onder de zalm. Plet de aardappelen en roer alles goed onder elkaar. Kruid met peper en een weinig zout. De zalm is al zout. Zet 30 minuten koel.
  3. Klop het ei los in een diep bord. Doe het paneermeel in een ander bord. Vorm koekjes van het zalmmengsel. Dip de koekjes eerst in het ei, daarna in het paneermeel.
  4. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de koekjes langs beide kanten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer met citroenpartjes en een frisse salade.