« Terug

Zalm in een jasje van bladerdeeg met aspergesalade

Lente

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
Zalm in een jasje van bladerdeeg met aspergesalade
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.
  1. Bereid de zalm in bladerdeeg zoals vermeld op de verpakking. Schil de witte asperges met een dunschiller en snij het harde onderste stuk weg. Snij in stukken van 5 centimeter. Halveer de krieltjes.
  2. Kook de eieren in 6 minuten halfzacht. Kook de krieltjes en witte asperges in 10 minuten gaar in licht gezouten water. Voeg de laatste 2 minuten de groene aspergepunten toe. 
  3. Meng de mosterd en de mayonaise met een scheutje water en breng op smaak met peper. Snij de lente-ui in ringen en de radijzen in dunne plakjes. Meng onder de sla.  
  4. Pel de eieren en halveer ze. Giet de asperges en de krieltjes af en spoel onder koud water. Schep onder de sla. Meng er de dressing onder, leg er de eitjes bij en bestrooi met de bieslook. Breng verder op smaak met peper en zout.