Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tijgerpistolets Tijgerpistolet | 4 | |
Zalmburgers Zalmburger | 4 | |
Biomaasdammerkaas Biomaasdammerkaas | 4 sneetjes sneetje | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | 0,5 | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Kappertjes Kappertjes | 40 g g | |
Tartaarsaus Tartaarsaus | 4 dl dl | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Boter Boter | 50 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZalmburger met gefrituurde kappertjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Warm de oven voor op 180 °C.
- Reinig de ajuin en snijd hem in flinterdunne schijfjes. Snijd ook de tomaten in schijfjes.
- Verwarm de boter in een pan en bak er de zalmburgers in aan. Bak ze een tweetal minuten aan beide zijden.
- Schik ze in een ovenschotel met op elke burger een sneetje kaas en de schijfjes rode ajuin. Laat verder garen in de voorverwarmde oven.
- Snijd de tijgerpistolets doormidden en verwarm ze kort in de oven of in een hete pan.
- Verwarm de olijfolie en ‘frituur’ er de kappertjes er gedurende 30 seconden in. Giet af door een fijne zeef.
- Schik de tartaarsaus op de onderste pistolethelft. Leg er dan de zalmburger met kaas en rode ajuin op.
- Schik daar de tomaat met een blad ijsbergsla op, werk af met de gefrituurde kappers en wat tartaarsaus en leg er de bovenste helft van de pistolet op.