« Terug

Zalmpakketjes met venkel en chorizo

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Zalmpakketjes met venkel en chorizo
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Kook de aardappelen beetgaar. Blancheer de venkel 4 minuten in licht gezouten water.
  2. Smelt de boter in de microgolfoven. Meng er de chorizo, de verse kruiden, de mosterd en de honing onder.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de aardappelen in schijfjes. Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg op elk vel een portie venkel. Verdeel er de aardappelschijfjes over en leg hierop een zalmfilet. Leg er de kerstomaatjes bij. Kruid met peper en zout.
  4. Schep wat van het boter-chorizomengsel op de zalm. Vouw de pakketjes dicht en leg ze 20 minuten in de oven. Werk de zalm af met wat extra verse kruiden en serveer meteen.