« Terug

Zalmpapillot met kokosmelk en rijst

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Zalmpapillot met kokosmelk en rijst
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Snij de paprika’s in reepjes en de courgette in blokjes. Snijd de visfilet telkens in 6. Giet de bouillon in de mixkom. Doe de rijst in het kookinzetstuk en plaats in de mixkom.
  2. Leg de helft van de zalmreepjes en de kabeljauwfilets  op een vel aluminiumfolie. Kruid met het currypoeder, peper en zout. Plooi als een pakketje dicht, maar laat de bovenkant nog open. Giet er een scheutje kokosmelk over. Bestrooi met wat citroenrasp. Leg er wat paprikareepjes en courgetteblokjes bij en vouw het pakketje dicht. Maak met de resterende ingrediënten nog 3 pakketjes.
  3. Leg de pakketjes in het diepe stoominzetstuk en zet, met deksel, op de mixkom. Stoom alles steamer/20 minuten.
  4. Schep wat rijst op de borden. Haal de vis met de groenten uit de papillot en schik op de rijst. Lepel er het kookvocht over en bestrooi met de bieslook.