De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalmrolletjes met kruidenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boter Boter
(op kamertemperatuur)
100 g g
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden150 g g
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze200 g g
Bieslook Bieslook
Gerookte zalm Gerookte zalm250 g g
Peper Peper
Zout Zout

Zalmrolletjes met kruidenkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(11)

Bereiding

  1. Meng de boter met de kaas met verse kruiden en yoghurt. Snipper een handvol bieslook en voeg toe. Kruid met peper en zout.
  2. Schik de sneetjes gerookte zalm overlappend op een vel plasticfolie. Bestrijk met de kruidenkaas en rol strak op. Laat 2 uur opstijven in de koelkast.
  3. Snij daarna in dunne rolletjes en serveer met brood of crackers.

ONZE WIJNTIP: Mercurey AOP, 2014