Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets
Kipfilet (blokjes) | 500 g g | |
Ananassen Ananas | 8 schijfjes schijfje | |
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 2 | |
Uien
Ui (in ringen) | 1 | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Suiker Suiker | 2 el el | |
Ketchup Ketchup | 100 ml ml | |
Chilisaus Chilisaus | 3 el el | |
Azijn Azijn | 3 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peterselie Peterselie | takjes takje | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZoetzure kip
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de ananasschijfjes in partjes en bewaar het sap.
- Bak de kip goudbruin in olijfolie. Voeg de uiringen, paprikablokjes en ananas toe en bak even mee. Blus met het ananassap.
- Roer er de ketchup, suiker, azijn en chilisaus door en laat 10 minuten garen. Schep er de lente-ui door, bestrooi met gehakte peterselie en breng op smaak met peper en zout.
TIP: Lekker met rijst.