Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tomaten
Tomaat (in blokjes) | 250 g g | |
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (gepeld) | 1 | |
Broden Brood | 1 sneetjes sneetje | |
serranoham
serranoham (fijngesneden) | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZomers tomatensoepje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de tomaten samen met de look en de kerstomaten in een blender. Mix glad.
- Voeg stukken brood toe tot de soep wat steviger wordt. Giet er langzaam een flinke scheut olijfolie bij en mix verder tot een fluweelzachte soep. Voeg naar smaak zout toe.
- Laat de soep volledig afkoelen in de koelkast. Giet in een thermos, voeg de serranoham toe en neem mee op picknick.