Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kippenborsthaasjes Kippenborsthaasje | 400 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 2 | |
Aardappelen Aardappel | 4 | |
Tapenade naar keuze
Tapenade naar keuze (van zongedroogde tomaten) | 2 el el | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 10 | |
Gele paprika's
Gele paprika (in reepjes) | 1 | |
Platte peterselie
Platte peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZomerse wokschotel met kip
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de ongeschilde aardappelen in dunne plakjes.
- Verhit een scheutje olijfolie in een wokpan en bak de sjalot met de look glazig. Voeg de kippenreepjes toe en bak 2 minuten. Doe er de aardappelschijfjes bij en bak 5 minuten mee.
- Doe er de paprikareepjes en de tapenade bij en roer alles goed om. Kruid met peper, zout en cayennepeper.
- Doe er op het laatste de kerstomaten bij en schep alles voorzichtig om. Werk af met de peterselie.