De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zomerse wokschotel met kip

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kippenborsthaasjes Kippenborsthaasje400 g g
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
2
Aardappelen Aardappel4
Tapenade naar keuze Tapenade naar keuze
(van zongedroogde tomaten)
2 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Kerstomaten Kerstomaat10
Gele paprika's Gele paprika
(in reepjes)
1
Platte peterselie Platte peterselie
(gehakt)
2 el el
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Zomerse wokschotel met kip

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(17)

Bereiding

  1. Snij de ongeschilde aardappelen in dunne plakjes.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een wokpan en bak de sjalot met de look glazig. Voeg de kippenreepjes toe en bak 2 minuten. Doe er de aardappelschijfjes bij en bak 5 minuten mee.
  3. Doe er de paprikareepjes en de tapenade bij en roer alles goed om. Kruid met peper, zout en cayennepeper.
  4. Doe er op het laatste de kerstomaten bij en schep alles voorzichtig om. Werk af met de peterselie.