De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Smaakmakers

Smaakmakers

Een lekkere dressing of heerlijke kruiden tillen je gerechten naar een hoger niveau. Op het eerste gezicht misschien een klein detail, maar een wereld van verschil op je bord! Ga aan de slag met deze smaakmakers!

Hoe weet je dat de olie heet genoeg is?

 

Snijd wat brood in stukjes. Om te testen of de olie heet genoeg is, doe je de stukjes één na één in de pan. Zodra een stukje brood meteen bruin kleurt, is de olie heet genoeg voor gebruik.

Hoe kan je verse kruiden invriezen?

 

Snijd de kruiden fijn. Verdeel ze over de vakjes van een ijsblokjesvorm en vul de vakjes met water. Als je de kruiden nodig hebt, kan je de ijsblokjes gewoon in je pan of kookpot doen, het water verdampt vanzelf.

Hoe bewaar je pesto?

 

Wat pesto op overschot? Doe het in een goed afsluitbaar potje, giet er een laagje olijfolie over en zet in de koelkast. Op deze manier kan je de pesto nog 2 weken bewaren.

Hoe maak en bewaar je een dressing?

 

Doe alle ingrediënten in een goed afsluitbaar potje. Deksel erop, schudden en klaar! Je kan de dressing enkele dagen bewaren in het potje.