
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 2 vellen vel | |
Eieren Ei | 6 | |
Melk Melk | ||
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de mini-quiche met broccoli en spek
Broccoli's
Broccoli (in kleine roosjes) | 150 g g | |
Gerookt spek
Gerookt spek (blokjes) | 70 g g | |
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 2 el el |
Voor de mini-quiche met tomaat en mozzarella
Kerstomaten
Kerstomaat (in partjes) | 5 | |
Wortelen
Wortel (klein formaat, geraspt) | 1 | |
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 2 el el |
Voor de mini-quiche met ham en ananas
Gekookte ham
Gekookte ham (blokjes) | 60 g g | |
Ananassen
Ananas (in blokjes) | 3 schijfjes schijfje | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list3 mini-quiches voor in de brooddoos
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een muffinbakblik voor 12 muffins in met boter.
- Meng in een kom 1/3 van de eieren, het spek, de broccoli en de emmentaler. Kruid met peper en zout. Doe hetzelfde met de kerstomaatjes, de wortel en de mozzarella én de hamblokjes, de ananas en de bieslook. Giet in elke kom een scheutje melk en roer goed.
- Snij 12 cirkels uit het bladerdeeg en leg ze in de ingevette muffinvormpjes. Verdeel de mengsels over de vormpjes. Bak in de oven gedurende 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.