De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
3 mini-quiches voor in de brooddoos

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg2 vellen vel
Eieren Ei6
Melk Melk
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Voor de mini-quiche met broccoli en spek

Broccoli's Broccoli
(in kleine roosjes)
150 g g
Gerookt spek Gerookt spek
(blokjes)
70 g g
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler2 el el

Voor de mini-quiche met tomaat en mozzarella

Kerstomaten Kerstomaat
(in partjes)
5
Wortelen Wortel
(klein formaat, geraspt)
1
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
2 el el

Voor de mini-quiche met ham en ananas

Gekookte ham Gekookte ham
(blokjes)
60 g g
Ananassen Ananas
(in blokjes)
3 schijfjes schijfje
Bieslook Bieslook
(gehakt)
1 el el

3 mini-quiches voor in de brooddoos

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(8)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een muffinbakblik voor 12 muffins in met boter.
  2. Meng in een kom 1/3 van de eieren, het spek, de broccoli en de emmentaler. Kruid met peper en zout. Doe hetzelfde met de kerstomaatjes, de wortel en de mozzarella én de hamblokjes, de ananas en de bieslook. Giet in elke kom een scheutje melk en roer goed.
  3. Snij 12 cirkels uit het bladerdeeg en leg ze in de ingevette muffinvormpjes. Verdeel de mengsels over de vormpjes. Bak in de oven gedurende 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.