De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
3 x ijsthee

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tijm-gemberthee

Zakje groene thee Zakje groene thee2
Water Water
(gekookt )
1 l l
Gember Gember
(in plakjes)
2 cm cm
Vloeibare honing Vloeibare honing2 el el
Tijm Tijm6 takjes takje
Limoenen Limoen
(sap)
0,5
Limoenen Limoen4 schijfjes schijfje

Munt- en citrusthee

Zakje groene thee Zakje groene thee2
Water Water
(gekookt )
1 l l
Munt Munt bosjes bosje
Vloeibare honing Vloeibare honing2 el el
Sinaasappels Sinaasappel
(sap )
1
Citroenen Citroen
(sap)
0,5

Met granaatappel en limoen

Zwarte thee Zwarte thee2
Water Water
(gekookt)
1 l l
Granaatappels Granaatappel
(pitjes en sap )
1
Limoenen Limoen
(sap)
1
Suiker Suiker2 el el

3 x ijsthee

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(4)

Bereiding

Tijm-gemberthee (15 min + afkoelen)

  1. Schenk het water in een kan en doe er de zakjes thee, gember, honing, tijm en limoensap bij. Laat een tiental minuten trekken.
  2. Verwijder de theezakjes en de tijm. Zet de ijsthee in de koelkast en laat volledig afkoelen.
  3. Vul de glazen met ijs, giet er de ijsthee bij en werk af met een schijfje limoen en een takje tijm.

Munt- en citrusthee (15 min + afkoelen)

  1. Schenk het water in een kan en doe er de theezakjes, munt, honing en het citrussap bij. Laat een tiental minuten trekken.
  2. Verwijder de theezakjes en de munt en zet de kan in de koelkast. Laat volledig afkoelen.
  3. Vul de glazen met ijs, giet er de ijsthee bij en werk af met schijfjes citrusfruit en een takje munt.

Met granaatappel en limoen (15 min + afkoelen)

  1. Schenk het water in een kan en doe er de theezakjes, het granaatappelsap en de pitjes, het limoensap en de suiker bij. Laat een tiental minuten trekken.
  2. Verwijder de theezakjes en zet de kan in de koelkast. Laat volledig afkoelen.
  3. Vul de glazen met ijs, giet er de ijsthee bij en werk af met schijfjes limoen.