Voorbereiding
Schenk het water in een kan en doe er de zakjes thee, gember, honing, tijm en limoensap bij. Laat een tiental minuten trekken.
Verwijder de theezakjes en de tijm. Zet de ijsthee in de koelkast en laat volledig afkoelen.
Vul de glazen met ijs, giet er de ijsthee bij en werk af met een schijfje limoen en een takje tijm.
Schenk het water in een kan en doe er de theezakjes, munt, honing en het citrussap bij. Laat een tiental minuten trekken.
Verwijder de theezakjes en de munt en zet de kan in de koelkast. Laat volledig afkoelen.
Vul de glazen met ijs, giet er de ijsthee bij en werk af met schijfjes citrusfruit en een takje munt.
Schenk het water in een kan en doe er de theezakjes, het granaatappelsap en de pitjes, het limoensap en de suiker bij. Laat een tiental minuten trekken.
Verwijder de theezakjes en zet de kan in de koelkast. Laat volledig afkoelen.
Vul de glazen met ijs, giet er de ijsthee bij en werk af met schijfjes limoen.
Tijm-gemberthee (15 min + afkoelen)
Munt- en citrusthee (15 min + afkoelen)
Met granaatappel en limoen (15 min + afkoelen)