Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tijm-gemberthee
Zakje groene thee Zakje groene thee | 2 | |
Water
Water (gekookt ) | 1 l l | |
Gember
Gember (in plakjes) | 2 cm cm | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 2 el el | |
Tijm Tijm | 6 takjes takje | |
Limoenen
Limoen (sap) | 0,5 | |
Limoenen Limoen | 4 schijfjes schijfje |
Munt- en citrusthee
Zakje groene thee Zakje groene thee | 2 | |
Water
Water (gekookt ) | 1 l l | |
Munt Munt | bosjes bosje | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 2 el el | |
Sinaasappels
Sinaasappel (sap ) | 1 | |
Citroenen
Citroen (sap) | 0,5 |
Met granaatappel en limoen
Zwarte thee Zwarte thee | 2 | |
Water
Water (gekookt) | 1 l l | |
Granaatappels
Granaatappel (pitjes en sap ) | 1 | |
Limoenen
Limoen (sap) | 1 | |
Suiker Suiker | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list3 x ijsthee
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Tijm-gemberthee (15 min + afkoelen)
- Schenk het water in een kan en doe er de zakjes thee, gember, honing, tijm en limoensap bij. Laat een tiental minuten trekken.
- Verwijder de theezakjes en de tijm. Zet de ijsthee in de koelkast en laat volledig afkoelen.
- Vul de glazen met ijs, giet er de ijsthee bij en werk af met een schijfje limoen en een takje tijm.
Munt- en citrusthee (15 min + afkoelen)
- Schenk het water in een kan en doe er de theezakjes, munt, honing en het citrussap bij. Laat een tiental minuten trekken.
- Verwijder de theezakjes en de munt en zet de kan in de koelkast. Laat volledig afkoelen.
- Vul de glazen met ijs, giet er de ijsthee bij en werk af met schijfjes citrusfruit en een takje munt.
Met granaatappel en limoen (15 min + afkoelen)
- Schenk het water in een kan en doe er de theezakjes, het granaatappelsap en de pitjes, het limoensap en de suiker bij. Laat een tiental minuten trekken.
- Verwijder de theezakjes en zet de kan in de koelkast. Laat volledig afkoelen.
- Vul de glazen met ijs, giet er de ijsthee bij en werk af met schijfjes limoen.