
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor vinaigrette 1
Dille
Dille (gehakt) | 1 el el | ||
Azijn Azijn | 5 cl cl | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (gesnipperd) | 1 | ||
Suiker Suiker | 0,5 tl tl | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor vinaigrette 2
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 1 el el | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 1 el el | ||
Citroenen
Citroen (geperst) | 0,5 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor vinaigrette 3
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 el el | ||
Rode uien Rode ui | 0,5 | ||
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | ||
Platte peterselie
Platte peterselie (gehakt) | 1 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list3 x oesters
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Open de oesters en maak ze los.
- Meng alle ingrediënten van elke vinaigrette en verdeel telkens over 1/3 van de oesters.
- Schep grof zout op de borden en schik er de oesters op.