De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
3 x oesters

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Voor vinaigrette 1

Dille Dille
(gehakt)
1 el el
Azijn Azijn5 cl cl
Lente-uitjes Lente-ui
(gesnipperd)
1
Suiker Suiker0,5 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Voor vinaigrette 2

Sjalotten Sjalot1
Bieslook Bieslook
(gehakt)
1 el el
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge1 el el
Citroenen Citroen
(geperst)
0,5
Peper Peper
Zout Zout

Voor vinaigrette 3

Vloeibare honing Vloeibare honing1 el el
Rode uien Rode ui0,5
Limoenen Limoen
(geperst)
1
Platte peterselie Platte peterselie
(gehakt)
1 el el
Peper Peper
Zout Zout

3 x oesters

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(4)

Bereiding

  1. Open de oesters en maak ze los.
  2. Meng alle ingrediënten van elke vinaigrette en verdeel telkens over 1/3 van de oesters.
  3. Schep grof zout op de borden en schik er de oesters op.