
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Honing Honing | 1 - 2 el el | ||
Kookroom Kookroom | 150 ml ml | ||
Mascarpone Mascarpone | 50 g g | ||
Mariakoekjes
Mariakoekje (crumble ) | 5 | ||
Hazelnoten Hazelnoot | |||
Aardbeien Aardbei | 5 | ||
Frambozen Framboos | 125 g g | ||
Dadels
Dadel (Medjoul-dadels, in stukjes) | 5 |
Voor de coulis:
Frambozen Framboos | 10 | ||
Water Water | 2 el el | ||
Honing Honing | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listA berry special treat
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Klop de mascarpone los onder de room. Maak een crumble van de hazelnoten en de Mariakoekjes. Meng de rode vruchten met de dadels.
- Voor de coulis: mix de frambozen met het water en de honing.
- Verdeel de crumble in het glas. Schep de helft van het rodevruchtenmengel boven de crumble en eindig met het room-mascarpone mengsel. Herhaal alle stappen met de overige ingrediënten. Werk af met de coulis.