De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Aardappel-bonensalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelen Aardappel4
Hardgekookte eieren Hardgekookt ei4
Tomaten Tomaat
(in stukken)
3
Sperziebonen Sperziebonen100 g g
Kruiden Kruiden
(verse)
Olijfolie Olijfolie6 el el
Citroenen Citroen
(geperst)
1
Mosterd Mosterd1 tl tl
Vloeibare honing Vloeibare honing1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Aardappel-bonensalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(4)

Bereiding

  1. Kook de aardappelen en boontjes en giet ze af wanneer ze gaar zijn.
  2. Maak terwijl de aardappelen koken de vinaigrette van de olie, het citroensap, de mosterd, de honing, peper en zout zodat je de warme aardappels meteen door de vinaigrette kan husselen.
  3. Meng de aardappelen met de kruiden, de eieren, de boontjes en de tomaten en kruid met peper en zout.

Recept geïnspireerd doorMadame Zsazsa, Green Chef, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!