
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelen Aardappel | 4 | ||
Hardgekookte eieren Hardgekookt ei | 4 | ||
Tomaten
Tomaat (in stukken) | 3 | ||
Sperziebonen Sperziebonen | 100 g g | ||
Kruiden
Kruiden (verse) | |||
Olijfolie Olijfolie | 6 el el | ||
Citroenen
Citroen (geperst) | 1 | ||
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAardappel-bonensalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de aardappelen en boontjes en giet ze af wanneer ze gaar zijn.
- Maak terwijl de aardappelen koken de vinaigrette van de olie, het citroensap, de mosterd, de honing, peper en zout zodat je de warme aardappels meteen door de vinaigrette kan husselen.
- Meng de aardappelen met de kruiden, de eieren, de boontjes en de tomaten en kruid met peper en zout.
Recept geïnspireerd doorMadame Zsazsa, Green Chef, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!