
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelen
Aardappel (bloemig) | 500 g g | |
Gekookte ham
Gekookte ham (blokjes) | 200 g g | |
Melk Melk | 120 ml ml | |
Tarwebloem Tarwebloem | 4 el el | |
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl | |
Eieren Ei | 2 | |
Boter Boter | 2 el el | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 2 el el | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAardappelmuffins met ham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Schil en kook de aardappelen gaar in licht gezouten water.
- Giet af en pureer de aardappelen met een pureestamper. Roer er de boter, melk, ham, kaas en eieren door. Voeg de gezeefde bloem en het bakpoeder toe en roer goed om. Kruid met peper en zout en meng er de helft van de bieslook onder.
- Vet muffinvormpjes in met boter en verdeel er het aardappelmengsel over. Zet 25 minuten in de oven. Bestrooi met de resterende bieslook.
TIP: Lekker met een groene sla.