De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Aardappelmuffins met ham

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelen Aardappel
(bloemig)
500 g g
Gekookte ham Gekookte ham
(blokjes)
200 g g
Melk Melk120 ml ml
Tarwebloem Tarwebloem4 el el
Bakpoeder Bakpoeder1 tl tl
Eieren Ei2
Boter Boter2 el el
Bieslook Bieslook
(gehakt)
2 el el
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Aardappelmuffins met ham

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil en kook de aardappelen gaar in licht gezouten water.
  2. Giet af en pureer de aardappelen met een pureestamper. Roer er de boter, melk, ham, kaas en eieren door. Voeg de gezeefde bloem en het bakpoeder toe en roer goed om. Kruid met peper en zout en meng er de helft van de bieslook onder.
  3. Vet muffinvormpjes in met boter en verdeel er het aardappelmengsel over. Zet 25 minuten in de oven. Bestrooi met de resterende bieslook.

TIP: Lekker met een groene sla.