
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladspinazie Bladspinazie | 200 g g | ||
Water Water | 400 ml ml | ||
Aardappelen Aardappel | 500 g g | ||
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Eieren Ei | 3 | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 3 el el | ||
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 2 el el | ||
Zure room Zure room | 150 g g | ||
Avocado's Avocado | 2 | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAardappelpannenkoekjes met zure room & avocado
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de spinazie in het diepe stoominzetstuk. Giet het water in de mixkom, zet er het stoominzetstuk met deksel op en stoom steamer/5 minuten. Knijp al het vocht uit de spinazie en hak fijn. Maak de mixkom schoon.
- Pel het sjalotje en halveer. Schil de aardappelen en snij ze in vier. Doe alles in de mixkom en hak 15 seconden/stand 5. Gebruik indien nodig de spatel. Schep alles op een schone handdoek, wikkel het doek samen en knijp er het vocht uit. Doe het mengsel in een kom en schep er de spinazie, eieren, havervlokken en bloem onder. Kruid met peper en zout.
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak pannenkoekjes van het beslag. Snij ondertussen het vruchtvlees van de avocado in plakjes en kruid met peper en zout. Beleg elk pannenkoekje met een paar avocadoplakjes, schep er een lepel zure room op, bestrooi met de lente-uitjes en werk af met wat gemalen peper uit de molen.