De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Aardappelpizza met ansjovis, paprika en champignons

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelen Aardappel8
Ansjovisfilets Ansjovisfilet8
Rode paprika's Rode paprika
(in reepjes)
1
Champignons Champignons
(in plakjes)
150 g g
Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd)
200 g g
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje1 bosjes bosje
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
200 g g
Passata Passata200 ml ml
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Aardappelpizza met ansjovis, paprika en champignons

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(68)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en snij ze in dunne schijfjes. Leg de aardappelen dakpansgewijs in vier cirkels op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven.
  2. Kruid de passata met peper en zout en bestrijk er de aardappelbodems mee. Beleg de pizza's verder met de paprikareepjes, champignons, de ansjovis, en kerstomaatjes. Top af met mozzarella, kruid met peper en zet de pizza's nog eens 10 minuten in de oven. Werk ze voor het serveren nog af met het basilicum.