
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelen Aardappel | 8 | |
Ansjovisfilets Ansjovisfilet | 8 | |
Rode paprika's
Rode paprika (in reepjes) | 1 | |
Champignons
Champignons (in plakjes) | 150 g g | |
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 200 g g | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 1 bosjes bosje | |
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 200 g g | |
Passata Passata | 200 ml ml | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAardappelpizza met ansjovis, paprika en champignons
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en snij ze in dunne schijfjes. Leg de aardappelen dakpansgewijs in vier cirkels op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven.
- Kruid de passata met peper en zout en bestrijk er de aardappelbodems mee. Beleg de pizza's verder met de paprikareepjes, champignons, de ansjovis, en kerstomaatjes. Top af met mozzarella, kruid met peper en zet de pizza's nog eens 10 minuten in de oven. Werk ze voor het serveren nog af met het basilicum.