
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelen
Aardappel (vastkokend) | 600 g g | |
Rode uien Rode ui | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Peterselie Peterselie | ||
Basilicum Basilicum | ||
Mayonaise Mayonaise | 100 g g | |
Azijn Azijn | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAardappelsalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Stoom of kook de aardappelen gaar in de schil. Laat even afkoelen, verwijder de schil en snij de aardappelen in stukken.
- Snipper de rode uien en knoflook. Hak een handvol peterselie en wat basilicum fijn.
- Meng al deze ingrediënten onder elkaar, voeg de mayonaise toe en breng op smaak met de azijn, peper en zout.