
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelen Aardappel | 500 g g | |
Kippenborsthaasjes Kippenborsthaasje | 8 | |
Erwten
Erwten (diepgevroren) | 200 g g | |
Fitnessbaguettes
Fitnessbaguette (in kleine blokjes gesneden en gedroogd in de oven) | 1 | |
Citroenen
Citroen (geperst) | 1 | |
Kippenbouillon
Kippenbouillon (op basis van kokoswater) | 6 dl dl | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Basilicum Basilicum | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAardappelsoep met kip en erwten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in gelijke blokjes. Breng ze in de bouillon aan de kook. Laat zacht koken en mix de soep. Breng op smaak met peper en zout.
- Kook de erwten beetgaar in wat water.
- Verwarm een grillpan en grill er de kippenhaasjes in. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de erwten over de soepborden en giet hier de aardappelsoep over. Voeg de kippenhaasjes toe.
- Werk af met de fijn gesneden basilicum en serveer met de croutons van fitnessbaguette.