De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Aardappelsoep met kip en erwten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelen Aardappel500 g g
Kippenborsthaasjes Kippenborsthaasje8
Erwten Erwten
(diepgevroren)
200 g g
Fitnessbaguettes Fitnessbaguette
(in kleine blokjes gesneden en gedroogd in de oven)
1
Citroenen Citroen
(geperst)
1
Kippenbouillon Kippenbouillon
(op basis van kokoswater)
6 dl dl
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Basilicum Basilicum
Peper Peper
Zout Zout

Aardappelsoep met kip en erwten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(2)

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in gelijke blokjes. Breng ze in de bouillon aan de kook. Laat zacht koken en mix de soep. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Kook de erwten beetgaar in wat water.
  3. Verwarm een grillpan en grill er de kippenhaasjes in. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de erwten over de soepborden en giet hier de aardappelsoep over. Voeg de kippenhaasjes toe.
  5. Werk af met de fijn gesneden basilicum en serveer met de croutons van fitnessbaguette.