
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 stukken stuk | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Paprikamix Paprikamix | 3 stukken stuk | |
Erwten
Erwten (diepvries) | 120 g g | |
Aardappelen
Aardappel (vastkokende) | 500 g g | |
Eieren Ei | 6 stukken stuk | |
Melk Melk | 50 ml ml | |
Camembert Camembert | 150 g g | |
Paprikapoeder
Paprikapoeder (snuf) | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAardappeltortilla met camembert
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Pel en snipper de ui. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snijd het vruchtvlees van de paprika’s in reepjes.
2. Bak de ui in olijfolie glazig. Pers er de look bij en voeg de aardappelblokjes en paprikareepjes toe. Roerbak 5 minuten. Bak nog 10 minuten verder op een zacht vuur.
3. Klop de eieren los met de melk en een scheutje olijfolie en kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Giet over de aardappelen en paprika en verdeel er de erwtjes over. Snijd de camembert in plakjes en verdeel over de tortilla. Zet het deksel op de pan en bak nog 10 minuten verder tot het ei gestold is.
Snijd de afgekoelde tortilla in spiesjes of vierkantjes en bewaar ze in één van onze goed afsluitbare vacuümbakjes, zo heb je geen last van geurtjes in de frigo. Zo blijven ze tot 2 dagen lekker en vers.