Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardbeien
Aardbei (in twee) | 100 g g | |
Roomkaas Roomkaas | 150 g g | |
Suiker Suiker | 40 g g | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 8 g g | |
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAardbeiengebakje met roomkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit en snij er per gebakje een vierkant van 7x7 cm uit. Plooi elk vierkantje met twee overstaande hoeken naar binnen en leg op een bakplaat. Snij beide kanten van de driehoekjes voor 2/3 in en plooi de losse kanten naar het midden.
- Meng de suiker en vanillesuiker met de roomkaas. Schep op elk stukje deeg roomkaas.
- Leg een halve aardbei op de roomkaas en zet 20 minuten in de oven.