De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Aardbeiengebakje met roomkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardbeien Aardbei
(in twee)
100 g g
Roomkaas Roomkaas150 g g
Suiker Suiker40 g g
Vanillesuiker Vanillesuiker8 g g
Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel

Aardbeiengebakje met roomkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit en snij er per gebakje een vierkant van 7x7 cm uit. Plooi elk vierkantje met twee overstaande hoeken naar binnen en leg op een bakplaat. Snij beide kanten van de driehoekjes voor 2/3 in en plooi de losse kanten naar het midden.
  2. Meng de suiker en vanillesuiker met de roomkaas. Schep op elk stukje deeg roomkaas.
  3. Leg een halve aardbei op de roomkaas en zet 20 minuten in de oven.