Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Roggebroodjes
Roggebroodje (dik gesneden) | 2 sneetjes sneetje | |
Eieren Ei | 2 | |
Bladspinazie Bladspinazie | 200 g g | |
Avocado's Avocado | 1 | |
Azijn Azijn | 4 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listŒuf Florentine met avocado
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Halveer en ontpit de avocado. Snij de 2 helften in een waaier.
- Hak de spinazie en kruid met peper en zout.
- Pocheer de eitjes:Warm een grote hoge pot met water tot aan het kookpunt. Voeg ook de azijn toe. Roer in het water tot je een draaikolk krijgt, breek het ei en giet in het water. Let op dat het water niet begint te koken.
- Toast het roggebrood.
- Dresseer de toast op een bord. Besprenkel met een beetje olijfolie, doe de spinazie er op en vervolgens de avocado. Als laatste dresseer je met het gepocheerd eitje. Kruid eventueel nog bij met wat peper en zout.
Recept geïnspireerd doorEls, Food Traveller, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!