
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Mascarpone Mascarpone | 200 g g | |
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 1 dl dl | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 5 cl cl |
Voor de chocoladecrumble
Zandkoeken Zandkoek | 2 | |
Cacaopoeder Cacaopoeder | 10 g g |
Voor de agrumsalade
Pompelmoes Pompelmoes | 1 | |
Sinaasappels Sinaasappel | 2 | |
Limoenen Limoen | 2 | |
Suiker Suiker | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAgrumsalade met mascarpone en chocoladecrumble
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de mascarpone met de honing en slagroom. Plaats 2 uur in diepvries.
- Maal de koeken fijn met het cacaopoeder.
- Rasp de zestes van de verschillende soorten fruit en hou apart. Schil en snijd de sinaasappel en limoen ‘à vif’ en snijd de pompelmoes in fijne plakken. Pers de restjes uit.
- Kook de zeste 2 keer op in water, giet telkens af en spoel met koud water. Laat ook een 3e keer opkoken in water met suiker. Giet af en laat afkoelen.
- Presenteer de agrumsalade met wat sap. Schik er een lepel mascarponecrème op. Werk af met de gekonfijte zeste en de koekjescrumble.