De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Agrumsalade met mascarpone en chocoladecrumble

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Mascarpone Mascarpone200 g g
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet)1 dl dl
Vloeibare honing Vloeibare honing5 cl cl

Voor de chocoladecrumble

Zandkoeken Zandkoek2
Cacaopoeder Cacaopoeder10 g g

Voor de agrumsalade

Pompelmoes Pompelmoes1
Sinaasappels Sinaasappel2
Limoenen Limoen2
Suiker Suiker50 g g

Agrumsalade met mascarpone en chocoladecrumble

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(6)

Bereiding

  1. Meng de mascarpone met de honing en slagroom. Plaats 2 uur in diepvries.
  2. Maal de koeken fijn met het cacaopoeder.
  3. Rasp de zestes van de verschillende soorten fruit en hou apart. Schil en snijd de sinaasappel en limoen ‘à vif’ en snijd de pompelmoes in fijne plakken. Pers de restjes uit.
  4. Kook de zeste 2 keer op in water, giet telkens af en spoel met koud water. Laat ook een 3e keer opkoken in water met suiker. Giet af en laat afkoelen.
  5. Presenteer de agrumsalade met wat sap. Schik er een lepel mascarponecrème op. Werk af met de gekonfijte zeste en de koekjescrumble.