
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti
Spaghetti (of cappellini ) | 150 g g | |
Melk Melk | 5 dl dl | |
Citroenen
Citroen (rasp van de citroen) | 1 | |
Boter Boter | 50 g g | |
Suiker Suiker | 200 g g | |
Eidooiers Eidooier | 4 | |
Amandelnoten Amandelnoot |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAletria
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta zoals op de verpakking aangegeven, giet af en doe de pasta weer in de kookpot. Breng de melk samen met de citroenrasp aan de kook en voeg al roerend voorzichtig de melk bij de pasta.
- Zet de pasta terug op een zacht vuurtje. Voeg boter en suiker toe.
- Klop de eierdooiers op. Haal het mengsel van het vuur, roer er de eierdooiers onder en laat nog eens 2 minuten koken.
- Giet de aletria in een mooie schaal en laat afkoelen. Versier met amandelen.