
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 8 g g | |
Suiker Suiker | 120 g g | |
Chocolade naar keuze
Chocolade naar keuze (geraspt) | 100 g g | |
Cacaopoeder Cacaopoeder | 10 g g | |
Vanillestokjes Vanillestokje | 1 | |
Boter
Boter (ongezouten) | 200 g g | |
Eieren Ei | 1 |
Benodigdheden
Vershoudfolie Vershoudfolie | ||
Vellen bakpapier Vel bakpapier | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAmerican cookies
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de bloem, de suiker en het cacaopoeder.
- Snijd de boter in blokjes en voeg ze één voor één toe aan de droge ingrediënten. Voeg daarna ook het ei toe en meng alles goed.
- Snijd het vanillestokje in en schraap de zaadjes uit de peul. Voeg de vanillezaadjes toe aan het beslag.
- Voeg de geraspte chocolade toe aan het deeg en meng goed.
- Leg een vel vershoudfolie op je werkblad en giet het deeg erop uit. Laat een halfuurtje rusten in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
- Leg een vel bakpapier op een bakplaat. Rol balletjes met een diameter van 3 à 4 cm van het deeg. Schik ze op de bakplaat en laat er voldoende ruimte tussen.
- Druk alle balletjes plat en bak de koekjes 20 minuten in de oven op 175 °C. Controleer regelmatig het resultaat.
TIP: Gebruik onze professionele keukenrobot voor een snel en gemakkelijk bakgevoel.