
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 8 g g | ||
Suiker Suiker | 120 g g | ||
Chocolade naar keuze
Chocolade naar keuze (geraspt) | 100 g g | ||
Cacaopoeder Cacaopoeder | 10 g g | ||
Vanillestokjes Vanillestokje | 1 | ||
Boter
Boter (ongezouten) | 200 g g | ||
Eieren Ei | 1 |
Benodigdheden
Vershoudfolie Vershoudfolie | |||
Vellen bakpapier Vel bakpapier | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAmerican cookies
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de bloem, de suiker en het cacaopoeder.
- Snijd de boter in blokjes en voeg ze één voor één toe aan de droge ingrediënten. Voeg daarna ook het ei toe en meng alles goed.
- Snijd het vanillestokje in en schraap de zaadjes uit de peul. Voeg de vanillezaadjes toe aan het beslag.
- Voeg de geraspte chocolade toe aan het deeg en meng goed.
- Leg een vel vershoudfolie op je werkblad en giet het deeg erop uit. Laat een halfuurtje rusten in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
- Leg een vel bakpapier op een bakplaat. Rol balletjes met een diameter van 3 à 4 cm van het deeg. Schik ze op de bakplaat en laat er voldoende ruimte tussen.
- Druk alle balletjes plat en bak de koekjes 20 minuten in de oven op 175 °C. Controleer regelmatig het resultaat.
TIP: Gebruik onze professionele keukenrobot voor een snel en gemakkelijk bakgevoel.