
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsfilets
Lamsfilet (in blokjes) | 500 g g | |
Rode uien
Rode ui (in ringen) | 2 | |
Munt Munt | 1 bosjes bosje | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Witte kolen
Witte kool (fijngesneden) | 300 g g | |
Wortelen
Wortel (in julienne) | 2 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Rode paprika's
Rode paprika (uit bokaal, in blokjes & gegrild) | 200 g g | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 2 el el | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Honing Honing | 0,5 tl tl | |
Zure room Zure room | 200 ml ml | |
Hamburgerbroodjes Hamburgerbroodje | 8 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAmerikaanse lamsburger met coleslaw
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de rode uien glazig in olijfolie. Schep de gegrilde paprika samen met de ui, het lamsvlees, de helft van de munt en de Parmigiano Reggiano in een blender. Mix fijn. Kruid met peper en zout. Maak met vochtige handen 8 kleine burgers van het mengsel. Zet 30 minuten koel.
- Voeg de basilicum, de overige munt, de mosterd, de honing en de zure room samen en mix glad. Kruid met peper en zout en zet koel.
- Doe de kool en de wortelen in een kom, voeg de krulpeterselie en de dressing toe en schep alles goed om.
- Bak de lamsburgers in olijfolie goudbruin. Snijd de broodjes open en beleg met de coleslaw en de burgers. Serveer meteen.