
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Amusecups met kipsla en kwarteleitje:
Amusecups Amusecup | 8 | |
Bieslook Bieslook | 1 el el | |
Kwarteleitjes Kwarteleitje | 4 | |
Kipsla
Kipsla (kant-en-klaar) | 140 g g | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl |
Amusecup met vitello tonato:
Amusecups Amusecup | 8 | |
Kwarteleitjes Kwarteleitje | 4 | |
Vitello tonnato Vitello tonnato | 150 g g | |
Peterselie Peterselie | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAmusecups
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Amusecups met kipsla en kwarteleitje
- Hak de bieslook fijn. Kook de kwarteleitjes in 5 minuten gaar in kokend water. Pel de kwarteleitjes en halveer ze.
- Vul de amusecups met de kipsla. Werk af met een half kwarteleitje, bieslook en een snufje currypoeder.
Amusecup met vitello tonato
- Hak de peterselie fijn. Kook de kwarteleitjes in 5 minuten gaar in kokend water. Pel de kwarteleitjes en snij ze in plakjes.
- Vul de amusecups met de vitello tonato en werk af met een plakje kwartelei en de peterselie.