De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Antipasti-spiesjes met tortilla

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd )
8
Minimozzarella's Minimozzarella16
Rauwe ham Rauwe ham4 sneetjes sneetje
Salami Salami4 sneetjes sneetje
Kippenwit Kippenwit
(met tuingroenten)
4 sneetjes sneetje
Tortilla met ui Tortilla met ui500 g g
Zwarte olijven Zwarte olijf8
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje16
Rucola Rucola30 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Antipasti-spiesjes met tortilla

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(3)

Bereiding

  1. Mix de rucola met de gepelde knoflooken een scheut olijfolie glad. Kruid metpeper en zout. Laat er de mozzarellabolletjes15 minuten in marineren.
  2. Halveer de plakjes charcuterie en vouwze enkele keren dubbel. Snij de tortilla inblokjes van 2 x 2 cm.
  3. Rijg aan ieder spiesje afwisselend 2 bolletjesmozzarella, 2 halve kerstomaatjes,een olijf, de 3 verschillende soorten charcuterie,een blokje tortilla en 2 blaadjesbasilicum. Neem de spiesjes mee in eengoed afsluitbare bewaardoos.