
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd ) | 8 | |
Minimozzarella's Minimozzarella | 16 | |
Rauwe ham Rauwe ham | 4 sneetjes sneetje | |
Salami Salami | 4 sneetjes sneetje | |
Kippenwit
Kippenwit (met tuingroenten) | 4 sneetjes sneetje | |
Tortilla met ui Tortilla met ui | 500 g g | |
Zwarte olijven Zwarte olijf | 8 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 16 | |
Rucola Rucola | 30 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAntipasti-spiesjes met tortilla
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Mix de rucola met de gepelde knoflooken een scheut olijfolie glad. Kruid metpeper en zout. Laat er de mozzarellabolletjes15 minuten in marineren.
- Halveer de plakjes charcuterie en vouwze enkele keren dubbel. Snij de tortilla inblokjes van 2 x 2 cm.
- Rijg aan ieder spiesje afwisselend 2 bolletjesmozzarella, 2 halve kerstomaatjes,een olijf, de 3 verschillende soorten charcuterie,een blokje tortilla en 2 blaadjesbasilicum. Neem de spiesjes mee in eengoed afsluitbare bewaardoos.