Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Grissini Grissini | 250 g g | |
Hummus Hummus | 200 g g | |
Minikomkommers
Minikomkommer (in plakjes gesneden ) | ||
Rauwe ham
Rauwe ham (bresaola) | 8 sneetjes sneetje | |
Groene olijven Groene olijf | 200 g g | |
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie | 230 g g | |
Slaharten little gem
Slahart little gem (in parten gesneden ) | 3 | |
Crémeux de Normandie Crémeux de Normandie | 150 g g | |
Dadels Dadel | 8 | |
Roze garnalen
Roze garnalen (party) | ||
Kerstomaten Kerstomaat | ||
Radijzen Radijs | ||
Geitenkaas
Geitenkaas (extra oud) | 300 g g | |
Munt Munt | takjes takje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAperitiefplankje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Neem een plank en schik er groentjes, bresaola, kaas en garnalen op. Serveer er de hummus, dadels, olijven, ansjovis rond, samen met de grissini. Werk af met enkele takjes munt.