De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Appel-gembermocktail

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Appelsap Appelsap200 ml ml
Appels Appel
(in plakjes )
1
Honing Honing8 el el
Citroenen Citroen
(sap )
0,5
Suiker Suiker60 g g
Koriander Koriander1 bosjes bosje
Gember Gember
(geschild, fijngesneden )
3 cm cm
Nootmuskaat Nootmuskaat
Spuitwater Spuitwater
Ijsblokjes Ijsblokjes

Appel-gembermocktail

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(6)

Bereiding

  1. Breng het appelsap, het citroensap, de honing, suiker, koriander, gember en het nootmuskaat aan de kook. Zet het vuur laag en laat nog 5 minuten verder sudderen tot de suiker is opgelost.
  2. Laat tot kamertemperatuur afkoelen en haal dan door een zeef. Vul lange glazen voor de helft met ijsblokjes.
  3. Giet er 4 eetlepels per glas in en vul verder aan met spuitwater. Werk de glazen af met een appelplakje en een takje koriander.