
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Appelsap Appelsap | 200 ml ml | |
Appels
Appel (in plakjes ) | 1 | |
Honing Honing | 8 el el | |
Citroenen
Citroen (sap ) | 0,5 | |
Suiker Suiker | 60 g g | |
Koriander Koriander | 1 bosjes bosje | |
Gember
Gember (geschild, fijngesneden ) | 3 cm cm | |
Nootmuskaat Nootmuskaat | ||
Spuitwater Spuitwater | ||
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAppel-gembermocktail
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng het appelsap, het citroensap, de honing, suiker, koriander, gember en het nootmuskaat aan de kook. Zet het vuur laag en laat nog 5 minuten verder sudderen tot de suiker is opgelost.
- Laat tot kamertemperatuur afkoelen en haal dan door een zeef. Vul lange glazen voor de helft met ijsblokjes.
- Giet er 4 eetlepels per glas in en vul verder aan met spuitwater. Werk de glazen af met een appelplakje en een takje koriander.