
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Appels Appel | 2 | ||
Peren Peer | 2 | ||
Tijmblaadjes
Tijmblaadjes (verse) | 2 el el | ||
Veenbessen
Veenbessen (gedroogde) | 20 g g | ||
Rozijnen Rozijnen | 20 g g | ||
Walnoten
Walnoten (grof gehakt) | 40 g g | ||
Appelcompote Appelcompote | 3 el el | ||
Eieren
Ei (geklutst) | 1 | ||
Vanillesuiker Vanillesuiker | 8 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAppel-perenstrudel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C. Schil de appelen en peren en snij in blokjes.Meng het fruit met de tijm, veenbessen, rozijnen, walnoten en appelmoes.
- Rol het deeg uit op een bakplaat. Schep het fruitmengsel in het midden over de lengte van het deeg envouw de twee bovenste randen naar binnen. Vouw nu de twee buitenste randen van de strudel naar binnen.
- Bestrijk het deeg met het eitje en bestrooi met de vanillesuiker. Zet 25 minuten in de oven tot de strudel goudbruin is