
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Appels
Appel (Jonagold) | 1 | ||
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Suiker Suiker | 2 el el | ||
Noten
Noten (gehakt) | 3 el el | ||
Eieren
Ei (losgeklopt) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAppelcroissants
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit en snij in acht driehoekjes. Bestrooi ze met de suiker en de nootjes.
- Snij de appels in plakjes en leg op het breedste stuk van elk driehoekje 1 of 2 plakjes.
- Rol de driehoekjes op als een croissant, besmeer met het losgeklopt ei en zet 20 minuten in de oven.
TIP: Je kan de appels ook eens vervangen door peren.