
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Appels
Appel (Jonagold) | 1 | |
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Suiker Suiker | 2 el el | |
Noten
Noten (gehakt) | 3 el el | |
Eieren
Ei (losgeklopt) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAppelcroissants
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit en snij in acht driehoekjes. Bestrooi ze met de suiker en de nootjes.
- Snij de appels in plakjes en leg op het breedste stuk van elk driehoekje 1 of 2 plakjes.
- Rol de driehoekjes op als een croissant, besmeer met het losgeklopt ei en zet 20 minuten in de oven.
TIP: Je kan de appels ook eens vervangen door peren.