
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg
Bladerdeeg (cirkel van 10 cm doorsnede) | 4 | |
Appels Appel | 2 | |
Boter Boter | 40 g g | |
Suiker Suiker | 20 g g | |
Sinaasappels Sinaasappel | 1 | |
Vanille-ijs Vanille-ijs | 4 bolletjes bolletje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAppeltaartje met ijs
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de appelen in gelijke schijfjes. Schik ze op het bladerdeeg en laat 1 cm vrij aan de rand.
- Meng de boter met de suiker.
- Verdeel over de taartjes en rasp er de zeste van een sinaasappel over.
- Plaats de taartjes 8 minuten in een voorverwarmde oven van 190 °C.
- Serveer de taartjes warm en werk af met een bolletje vanille-ijs.