De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Apple Battle

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Voor het fruitsap

Peren Peer
(Conference)
1
Appelsap Appelsap
(ijskoud)
15 cl cl
Frambozen Framboos5

Extra voor de cocktail

Vermout Vermout
(rode)
5 cl cl
Ijsblokjes Ijsblokjes
(crushed)

Apple Battle

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

5 min.
(1)

Bereiding

Voor het fruitsap:

  1. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in stukken. Mix fijn in een blender met het appelsap. Giet door een zeefje.
  2. Plet de frambozen en doe ze in een gekoeld glas. Giet er het appel-perensap over.

Voor de cocktail:

  1. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in stukken. Mix fijn in een blender met het appelsap. Giet door een zeefje.
  2. Meng de vermout onder het appel-perensap.
  3. Plet de frambozen en doe ze in een gekoeld glas met het crushed ijs. Giet er de vermoutcocktail over.