
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor het fruitsap
Peren
Peer (Conference) | 1 | ||
Appelsap
Appelsap (ijskoud) | 15 cl cl | ||
Frambozen Framboos | 5 |
Extra voor de cocktail
Vermout
Vermout (rode) | 5 cl cl | ||
Ijsblokjes
Ijsblokjes (crushed) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listApple Battle
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Voor het fruitsap:
- Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in stukken. Mix fijn in een blender met het appelsap. Giet door een zeefje.
- Plet de frambozen en doe ze in een gekoeld glas. Giet er het appel-perensap over.
Voor de cocktail:
- Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in stukken. Mix fijn in een blender met het appelsap. Giet door een zeefje.
- Meng de vermout onder het appel-perensap.
- Plet de frambozen en doe ze in een gekoeld glas met het crushed ijs. Giet er de vermoutcocktail over.