De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Asperges à la flamande

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Asperges Asperges1 kg kg
Eieren Ei8
Boter Boter250 g g
Peterselie Peterselie
(vers)
Nootmuskaat Nootmuskaat

Asperges à la flamande

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(14)

Bereiding

  1. Kook de eieren 6 minuten en laat ze afkoelen in koud water. Pel ze en prak ze fijn met een vork.
  2. Was de peterselie en zwier goed droog, hak daarna fijn.
  3. Schil de asperges en breek het laatste stukje af. Snijd ze allemaal op gelijke lengte.
  4. Kook de asperges in een grote pot met een ruime hoeveelheid water, kruid voldoende met zout. Laat ongeveer 5 minuten koken. Controleer met het puntje van een mes of ze beetgaar zijn.
  5. Laat de boter smelten en meng met de eieren tot je een homogene saus hebt.
  6. Kruid naar smaak met peper, zout en nootmuskaat. Werk af met gehakte peterselie.