
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Asperges Asperges | 1 kg kg | |
Eieren Ei | 8 | |
Boter Boter | 250 g g | |
Peterselie
Peterselie (vers) | ||
Nootmuskaat Nootmuskaat |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAsperges à la flamande
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de eieren 6 minuten en laat ze afkoelen in koud water. Pel ze en prak ze fijn met een vork.
- Was de peterselie en zwier goed droog, hak daarna fijn.
- Schil de asperges en breek het laatste stukje af. Snijd ze allemaal op gelijke lengte.
- Kook de asperges in een grote pot met een ruime hoeveelheid water, kruid voldoende met zout. Laat ongeveer 5 minuten koken. Controleer met het puntje van een mes of ze beetgaar zijn.
- Laat de boter smelten en meng met de eieren tot je een homogene saus hebt.
- Kruid naar smaak met peper, zout en nootmuskaat. Werk af met gehakte peterselie.