De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Asperges met prosciutto, Parmigiano Reggiano en rucola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Asperges Asperges1 kg kg
Prosciutto Prosciutto200 g g
Rucola Rucola70 g g
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
Olijfolie Olijfolie

Asperges met prosciutto, Parmigiano Reggiano en rucola

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(18)

Bereiding

  1. Schil de asperges, breek het laatste stukje af en snijd ze in schuine stukken.
  2. Kook ze beetgaar in gezouten water en koel af met koud water. Laat goed uitlekken. Meng met olijfolie en kruid met peper en zout naar smaak.
  3. Snijd met een dunschiller schilfers van de Parmigiano Reggiano.
  4. Schik de salade van asperges in borden en werk af met de prosciutto, rucola en Parmigiano Reggiano.