
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Asperges Asperges | 1 kg kg | ||
Prosciutto Prosciutto | 200 g g | ||
Rucola Rucola | 70 g g | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | |||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAsperges met prosciutto, Parmigiano Reggiano en rucola
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de asperges, breek het laatste stukje af en snijd ze in schuine stukken.
- Kook ze beetgaar in gezouten water en koel af met koud water. Laat goed uitlekken. Meng met olijfolie en kruid met peper en zout naar smaak.
- Snijd met een dunschiller schilfers van de Parmigiano Reggiano.
- Schik de salade van asperges in borden en werk af met de prosciutto, rucola en Parmigiano Reggiano.