De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Asperges Asperges1 kg kg
Tagliatelle Tagliatelle500 g g
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet800 g g
Kruiden Kruiden
(verse)
Kerstomaten Kerstomaat
(4 stuks per persoon)
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Pijnboompitten Pijnboompitten1 el el
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas30 g g
Olijfolie Olijfolie50 ml ml
Yoghurt Yoghurt100 g g
Boter Boter20 g g
Basilicum Basilicum

Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(0)

Bereiding

  1. Schil de asperges, breek het laatste stukje af en snijd ze in schuine stukken. Kook ze beetgaar in gezouten water en koel af met koud water. Laat goed uitlekken.
  2. Doe een teentje look, de Parmigiano Reggiano en pijnboompitjes samen in de blender met yoghurt en een flinke scheut olijfolie. Mix fijn, voeg dan alle groene kruiden toe en mix nogmaals fijn.
  3. Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water, laat uitlekken en doe terug in de kookpot. Voeg de kruidenpesto en gekookte asperges toe en warm zachtjes op. Kruid naar smaak met peper en zout.
  4. Gaar intussen de kabeljauw in de oven op 180 °C gedurende een 10-tal minuten. Leg de vis daarvoor in een ingeboterde ovenschotel, kruid met peper en zout en leg bovenop ook nog een klontje boter.
  5. Leg de kerstomaatjes ook in een ovenschotel en kruid met peper, zout en een beetje suiker. Besprenkel met olijfolie en laat ze garen in de oven op 180 °C tot ze poffen.
  6. Schik de tagliatelle met asperges in kommetjes, leg er de kabeljauw en tomaatjes bij en werk af met een takje basilicum.

Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat
30 min.

Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat

Ingrediënten

Asperges
1 kg
Tagliatelle
500 g
Kabeljauwfilet
800 g
Kruiden (verse)
Kerstomaat (4 stuks per persoon)
Teentje knoflook
1
Pijnboompitten
1 el
Parmezaanse kaas
30 g
Olijfolie
50 ml
Yoghurt
100 g
Boter
20 g
Basilicum
Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat
30 min.

Step 1

Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat

  1. Schil de asperges, breek het laatste stukje af en snijd ze in schuine stukken. Kook ze beetgaar in gezouten water en koel af met koud water. Laat goed uitlekken.
  2. Doe een teentje look, de Parmigiano Reggiano en pijnboompitjes samen in de blender met yoghurt en een flinke scheut olijfolie. Mix fijn, voeg dan alle groene kruiden toe en mix nogmaals fijn.
  3. Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water, laat uitlekken en doe terug in de kookpot. Voeg de kruidenpesto en gekookte asperges toe en warm zachtjes op. Kruid naar smaak met peper en zout.
  4. Gaar intussen de kabeljauw in de oven op 180 °C gedurende een 10-tal minuten. Leg de vis daarvoor in een ingeboterde ovenschotel, kruid met peper en zout en leg bovenop ook nog een klontje boter.
  5. Leg de kerstomaatjes ook in een ovenschotel en kruid met peper, zout en een beetje suiker. Besprenkel met olijfolie en laat ze garen in de oven op 180 °C tot ze poffen.
  6. Schik de tagliatelle met asperges in kommetjes, leg er de kabeljauw en tomaatjes bij en werk af met een takje basilicum.

Asperges: 1 kg
Tagliatelle: 500 g
Kabeljauwfilet: 800 g
Kruiden (verse)
Kerstomaat (4 stuks per persoon)
Teentje knoflook: 1
Pijnboompitten: 1 el
Parmezaanse kaas: 30 g
Olijfolie: 50 ml
Yoghurt: 100 g
Boter: 20 g
Basilicum
Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat

Feedback

How did you like cooking with us?

Gelijkaardige recepten

Glutenvrije fusilli met ansjovis en boontjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Glutenvrije fusilli met ansjovis en boontjes
20 min.
(3)
Zalm uit de oven

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zalm uit de oven
30 min.
(9)
Skrei met spek-speculaascrumble, paprikacoulis en tagliatelle

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Skrei met spek-speculaascrumble, paprikacoulis en tagliatelle
40 min.
(1)
Eendenborst met sinaasappel-portosaus en risotto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Eendenborst met sinaasappel-portosaus en risotto
35 min.
(0)
Luxevispannetje met knoflookcrumble

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Luxevispannetje met knoflookcrumble
15 min.
(0)
Kwartels met geglaceerde wortelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartels met geglaceerde wortelen
25 min.
(0)
Kalfsgebraad gevuld met kruidenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kalfsgebraad gevuld met kruidenkaas
35 min.
(1)
Rosbief met ratatouille en pommes duchesse

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Rosbief met ratatouille en pommes duchesse
35 min.
(0)
Pangasiusfilet met wittewijn-limoensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pangasiusfilet met wittewijn-limoensaus
20 min.
(0)
Tonijnsteak met orecchiette aglio e peperoncino

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Tonijnsteak met orecchiette aglio e peperoncino
15 min.
(1)
Pasta met zeevruchten en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pasta met zeevruchten en tomatensaus
20 min.
(1)
Gewokte eendenfilet met ananas en rijst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gewokte eendenfilet met ananas en rijst
35 min.
(1)
Ovengebakken kwartel met blanquette van lentegroentjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ovengebakken kwartel met blanquette van lentegroentjes
50 min.
(4)
Gevulde rosbief met farfalle

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde rosbief met farfalle
45 min.
(0)
Zalm in bladerdeeg

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zalm in bladerdeeg
40 min.
(1)