
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Asperges Asperges | 20 | ||
Eieren Ei | 6 | ||
Boter Boter | 200 g g | ||
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAsperges op z'n Vlaams
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de eieren hard. Pel ze en snijd ze fijn.
- Smelt de boter, meng er de eieren onder en breng op smaak met peper en zout. Meng er fijngehakte peterselie onder.
- Schil de asperges. Breng ruim, licht gezouten water aan de kook en leg er de asperges in. Kook ze beetgaar. Laat uitlekken.
- Presenteer telkens 5 asperges en lepel daarop de eibereiding.