
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Asperges Asperges | 20 | |
Eieren Ei | 6 | |
Boter Boter | 200 g g | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAsperges op z'n Vlaams
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de eieren hard. Pel ze en snijd ze fijn.
- Smelt de boter, meng er de eieren onder en breng op smaak met peper en zout. Meng er fijngehakte peterselie onder.
- Schil de asperges. Breng ruim, licht gezouten water aan de kook en leg er de asperges in. Kook ze beetgaar. Laat uitlekken.
- Presenteer telkens 5 asperges en lepel daarop de eibereiding.