De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Asperges op z'n Vlaams

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Asperges Asperges20
Eieren Ei6
Boter Boter200 g g
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
Peper Peper
Zout Zout

Asperges op z'n Vlaams

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(20)

Bereiding

  1. Kook de eieren hard. Pel ze en snijd ze fijn.
  2. Smelt de boter, meng er de eieren onder en breng op smaak met peper en zout. Meng er fijngehakte peterselie onder.
  3. Schil de asperges. Breng ruim, licht gezouten water aan de kook en leg er de asperges in. Kook ze beetgaar. Laat uitlekken.
  4. Presenteer telkens 5 asperges en lepel daarop de eibereiding.