
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aubergines Aubergine | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Rode uien Rode ui | 0,5 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Bieslook Bieslook | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor de afwerking
Grijze garnalen Grijze garnalen | 100 g g | ||
Pesto
Pesto (pesto al tonno) | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAuberginepuree met grijze garnalen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de aubergine in plakjes en bak deze in de olijfolie. Mix daarna fijn.
- Hak de rode ui, knoflook en enkele sprietjes bieslook fijn. Meng onder de auberginepuree. Kruid met peper en zout. Werk af met de grijze garnalen en de pesto.
TIP: Dit aperitiefhapje maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!
ONZE WIJNTIP: Salneval Rías Baixas DOC barrica, 2015