
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aubergines Aubergine | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Rode uien Rode ui | 0,5 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Bieslook Bieslook | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de afwerking
Grijze garnalen Grijze garnalen | 100 g g | |
Pesto
Pesto (pesto al tonno) | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAuberginepuree met grijze garnalen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de aubergine in plakjes en bak deze in de olijfolie. Mix daarna fijn.
- Hak de rode ui, knoflook en enkele sprietjes bieslook fijn. Meng onder de auberginepuree. Kruid met peper en zout. Werk af met de grijze garnalen en de pesto.
TIP: Dit aperitiefhapje maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!
ONZE WIJNTIP: Salneval Rías Baixas DOC barrica, 2015