De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Auberginepuree met grijze garnalen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aubergines Aubergine1
Olijfolie Olijfolie2 el el
Rode uien Rode ui0,5
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Bieslook Bieslook
Peper Peper
Zout Zout

Voor de afwerking

Grijze garnalen Grijze garnalen100 g g
Pesto Pesto
(pesto al tonno)
2 el el

Auberginepuree met grijze garnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(5)

Bereiding

  1. Snij de aubergine in plakjes en bak deze in de olijfolie. Mix daarna fijn.
  2. Hak de rode ui, knoflook en enkele sprietjes bieslook fijn. Meng onder de auberginepuree. Kruid met peper en zout. Werk af met de grijze garnalen en de pesto.

TIP: Dit aperitiefhapje maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!

ONZE WIJNTIP: Salneval Rías Baixas DOC barrica, 2015