
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aubergines Aubergine | 2 | ||
bruin brood bruin brood | 2 sneetjes sneetje | ||
Bloemkolen Bloemkool | 0,2 | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 - 3 el el | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | ||
Rode uien Rode ui | 0,5 | ||
Yoghurt Yoghurt | 5 el el | ||
Granaatappels Granaatappel | 1 | ||
Pijnboompitten Pijnboompitten | 50 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAubergines met granaatappel en yoghurt
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de aubergines in de lengte in plakjes van 1/2 cm dik. Kruid licht met zout en laat 1 uur trekken.
- Snij intussen het bruin brood in blokjes en hak de bloemkool fijn. Bak beide krokant in olijfolie met de knoflook. Kruid met peper en zout.
- Snipper de lente-uien en rode ui. Spoel de aubergines onder koud stromend water en dep droog. Grill de aubergines op een hoog vuur. Kruid de yoghurt met peper en zout. Haal de pitjes uit de granaatappel.
- Schik de gegrilde aubergines op borden en verdeel er het krokante brood-bloemkoolmengsel, de gesnipperde rode ui en lente-ui, de granaatappelpitten en pijnboompitten over. Serveer.
ONZE WIJNTIP: Syrah Pays d'Oc, 2015