
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aubergines Aubergine | 2 | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 el el | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Prosciutto Prosciutto | 8 sneetjes sneetje | ||
Feta Feta | 150 g g | ||
Tapenade naar keuze
Tapenade naar keuze (van olijven) | 4 el el | ||
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 120 g g | ||
Voorgekookte rode bieten
Voorgekookte rode biet (in plakjes) | 2 | ||
Rucola Rucola | |||
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAuberginewraps
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de uiteinden weg van de aubergines en snijd in plakken van 1/2 cm.
- Meng de oregano en de look met de olijfolie. Bestrijk hiermee de aubergineplakken en bak ze goudbruin in een koekenpan.
- Bestrijk elke aubergineplak aan één zijde met wat tapenade. Beleg vervolgens de helft van elke plak met wat rucola. Leg er een plakje prosciutto op, enkele zongedroogde tomaten, enkele plakjes rode biet en wat verkruimelde feta. Sluit de aubergineplak en kruid met peper. Leg alle plakken op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 10 à 15 minuten in de oven.