De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Auberginewraps

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aubergines Aubergine2
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Prosciutto Prosciutto8 sneetjes sneetje
Feta Feta150 g g
Tapenade naar keuze Tapenade naar keuze
(van olijven)
4 el el
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat120 g g
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet
(in plakjes)
2
Rucola Rucola
Olijfolie Olijfolie4 el el
Peper Peper

Auberginewraps

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de uiteinden weg van de aubergines en snijd in plakken van 1/2 cm.
  2. Meng de oregano en de look met de olijfolie. Bestrijk hiermee de aubergineplakken en bak ze goudbruin in een koekenpan.
  3. Bestrijk elke aubergineplak aan één zijde met wat tapenade. Beleg vervolgens de helft van elke plak met wat rucola. Leg er een plakje prosciutto op, enkele zongedroogde tomaten, enkele plakjes rode biet en wat verkruimelde feta. Sluit de aubergineplak en kruid met peper. Leg alle plakken op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 10 à 15 minuten in de oven.