De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Avocado’s gevuld met eiersalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei4
Avocado's Avocado4
Lente-uitjes Lente-ui2
Mayonaise Mayonaise2 el el
Chilipepers Chilipeper
(fijngehakt )
1
Bieslook Bieslook
(fijngehakte)
2 el el
Limoenen Limoen1
Yoghurt Yoghurt
(volle)
2 el el
Mosterd Mosterd1 tl tl
Paprikapoeder Paprikapoeder
(snuf)
Peper Peper
Zout Zout

Avocado’s gevuld met eiersalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(184)

Bereiding

1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze daarna onder koud water en pel ze.

2. Snij de lente-uitjes in ringen. Prak de eieren met een vork en schep er de mayonaise, yoghurt, mosterd, lente-ui, bieslook en paprikapoeder onder. Breng verder op smaak met wat limoensap en kruid met peper en zout.

3. Halveer de avocado’s, verwijder de pitten en schep er wat van het vruchtvlees uit. Prak het vruchtvlees met een vork en meng onder de eiersalade.

4. Vul de gehalveerde avocado’s met de eiersalade en werk af met wat extra bieslook.
Serveer met krokant stokbrood.