
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti Spaghetti | 500 g g | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 300 g g | ||
Erwten
Erwten (diepgevroren) | 300 g g | ||
Avocado's Avocado | 1,5 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Basilicum Basilicum | 15 g g | ||
Citroenen Citroen | 0,5 | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 50 g g | ||
Walnoten Walnoten | 50 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAvocadopasta met spinazie en erwtjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Voeg de laatste twee minuten van de kooktijd de gewassen spinazie en de erwtjes toe.
- Mix in een keukenmixer de avocado, de knoflook, de basilicum, het citroensap, de Parmigiano Reggiano en de walnoten samen met een flinke geut olijfolie tot een smeuïge saus. Voeg wat kookvocht van de pasta toe als je liever een iets meer vloeibare saus hebt. Kruid met peper en zout.
- Giet het water van de pasta en groenten af en meng er de avocadosaus onder.