De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Avocadosoep

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Avocado's Avocado4
Uien Ui
(gesnipperd)
2
Groentebouillon Groentebouillon1 blokjes blokje
Melk Melk250 ml ml
Water Water
(koud)
300 ml ml
Water Water
(om aan de kook te brengen)
400 ml ml
Boter Boter20 g g
Citroenen Citroen1
Eidooiers Eidooier3
Koriander Koriander
Peper Peper
Zout Zout

Avocadosoep

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(17)

Bereiding

  1. Haal het vruchtvlees uit de avocado en doe in een blender. Doe er het koude water en de melk bij en mix tot een glad geheel.
  2. Verwarm het resterende water. Bak de ui in een diepe pan glazig in de boter. Schenk er het hete water bij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en zet het vuur dan uit.
  3. Giet het avocadosap in de pan en verwarm al roerend, maar laat niet koken.
  4. Doe de eidooiers met het citroensap in een kommetje. Kluts alles goed en giet het dan bij de soep. Kruid de soep met wat peper en zout.
  5. Warm de soep verder op zonder te laten koken en garneer met de koriander.

TIP: Serveer met geroosterd brood of knapperig stokbrood.