Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Avocado's Avocado | 4 | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 2 | |
Groentebouillon Groentebouillon | 1 blokjes blokje | |
Melk Melk | 250 ml ml | |
Water
Water (koud) | 300 ml ml | |
Water
Water (om aan de kook te brengen) | 400 ml ml | |
Boter Boter | 20 g g | |
Citroenen Citroen | 1 | |
Eidooiers Eidooier | 3 | |
Koriander Koriander | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAvocadosoep
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Haal het vruchtvlees uit de avocado en doe in een blender. Doe er het koude water en de melk bij en mix tot een glad geheel.
- Verwarm het resterende water. Bak de ui in een diepe pan glazig in de boter. Schenk er het hete water bij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en zet het vuur dan uit.
- Giet het avocadosap in de pan en verwarm al roerend, maar laat niet koken.
- Doe de eidooiers met het citroensap in een kommetje. Kluts alles goed en giet het dan bij de soep. Kruid de soep met wat peper en zout.
- Warm de soep verder op zonder te laten koken en garneer met de koriander.
TIP: Serveer met geroosterd brood of knapperig stokbrood.